Portfolio

We've done lot's of work, Let's check some

case-studies-image

BCD Services

Webportaal voor attestbeheer

BCD Services, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het opstellen van attesten zoals asbestattesten en EPC attesten, vertrouwt op onze expertise voor de ontwikkeling van hun webapplicatie. Met trots presenteren we een op maat gemaakte oplossing die naadloos geïntegreerd is met BCD's (door ons ontwikkelde) backoffice en facturatiesoftware. Onze responsive webapplicatie biedt BCD's klanten een intuïtieve gebruikerservaring, waarbij ze eenvoudig en efficiënt hun benodigde attesten kunnen downloaden, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Bij ons staat klanttevredenheid voorop, en we zijn verheugd om BCD Services te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten.

Meer info
case-studies-image

Bistronoom Waregem

Website met reserveringssysteem

Voor Restaurant Bistronoom te Waregem, creëerden we een moderne website die de klanten de mogelijkheid geeft om online een reservatie te maken. Er werd een administratie omgeving ontworpen waar de online reservaties kunnen worden opgevolgd en beantwoord. De gerechten van de verschillende menu's kunnen hier ook gemakkelijk worden ingegeven.

Meer info
case-studies-image

Haar Laser Team

Website & Dashboard

Voor de groep van Haar Laser Team, creëerden we een moderne website die de klanten de mogelijkheid geeft om online een afspraak te maken. Er werd een administratie omgeving ontworpen waar de online afspraken kunnen worden opgevolgd en beantwoord. De behandelingen kunnen hier ook gemakkelijk worden ingegeven. Ook voor de meer dan 30 aangesloten instituten werd een login voorzien zodat ze ook telefonische of in-person boekingen meteen in dit systeem kunnen ingeven. Om het aantal no-shows te verminderen, werd een sms- en email reminder systeem ontworpen.

Meer info
case-studies-image

Katastrof Fashion

Klantenportaal voor reservaties en opvolging

Voor Katastrof, een pionier in sustainable fashion, hebben we een webportaal ontwikkeld dat klanten de mogelijkheid biedt om hun merkkleding een tweede leven te geven met gemak en transparantie. Via het portaal kunnen gebruikers eenvoudig afspraken maken om kleding binnen te brengen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen opvolgen welke items verkocht zijn en wat hun openstaande saldo is. Dit alles is gekoppeld aan de backoffice/kassasystemen die eveneens door ons werden ontwikkeld, waardoor Katastrof efficiënt kan opereren en klanten een naadloze en duurzame winkelervaring kunnen bieden.

Meer info