Portfolio

We've done lot's of work, Let's check some

case-studies-image

Bistronoom

Website met reserveringssysteem

Voor Restaurant Bistronoom te Waregem, creëerden we een moderne website die de klanten de mogelijkheid geeft om online een reservatie te maken. Er werd een administratie omgeving ontworpen waar de online reservaties kunnen worden opgevolgd en beantwoord. De gerechten van de verschillende menu's kunnen hier ook gemakkelijk worden ingegeven.

Meer info
case-studies-image

Haar Laser Team

Website & Dashboard

Voor de groep van Haar Laser Team, creëerden we een moderne website die de klanten de mogelijkheid geeft om online een afspraak te maken. Er werd een administratie omgeving ontworpen waar de online afspraken kunnen worden opgevolgd en beantwoord. De behandelingen kunnen hier ook gemakkelijk worden ingegeven. Ook voor de meer dan 30 aangesloten instituten werd een login voorzien zodat ze ook telefonische of in-person boekingen meteen in dit systeem kunnen ingeven. Om het aantal no-shows te verminderen, werd een sms- en email reminder systeem ontworpen.

Meer info
case-studies-image

King's Coffee

Webshop

De Buck IT-Solutions werd gevraagd om een webshop te ontwikkelen voor King's Coffee. Om het beheren van de webshop zo eenvoudig mogelijk te houden, werd er een link gemaakt naar het reeds bestaande stockbeheer en betalingsprovider. Onderliggend wordt gebruikt gemaakt van een Content-Delivery-Network (CDN) i.c.m. het pre-renderen van de pagina's. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte gebruikerservaring.

Meer info
case-studies-image

Choc Oh Lat

Website met offertesysteem

Voor chocolaterie Choc-Oh-Lat uit Roeselare werd een website ontwikkeld met winkelmandje waarmee klanten een offerte op maat kunnen aanvragen. Er werd een met een wachtwoord beveiligde zone voorzien waar klanten kunnen inloggen om productfiches te kunnen bekijken. Het beheren van deze fiches is gemakkelijk zelf te doen via een beheerdersconsole.

Meer info