Onze diensten

Uw aanspreekpunt voor alle IT-gerelateerde zaken

Draadloze netwerken

Een goede wifi-verbinding kan echt de ruggengraat van uw bedrijf zijn. Laat medewerkers effectief werken en geef uw gasten eenvoudig toegang tot internet zonder dat ze ook toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk

Netwerkinfrastructuur

Netwerkinfrastructuur is onmisbaar binnen elke organisatie. Het maakt het mogelijk dat alle processen, applicaties en netwerken met elkaar verbonden zijn. Wij bieden u de technische vaardigheden om uw bedrijf veilig te maken voor de toekomst.

Website op maat

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Een website die er goed uitziet en goed werkt is daarom van groot belang. Wij helpen u graag met het ontwerpen en ontwikkelen van een website die bij uw bedrijf past.

Camerabewaking

Camerabewaking is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw thuis of bedrijf. Wij helpen u graag met het ontwerpen en installeren van een camerabewakingssysteem dat perfect aansluit bij uw wensen.

Onderhoud en herstellingen

Een systeemstoring of een defecte computer kan uw bedrijfsvoering ernstig verstoren. Wij helpen u graag met het oplossen van uw problemen. Dankzij de juiste kennis van zowel Windows als Apple systemen kunnen wij u snel en efficiënt helpen.

Consultancy

Bezig met een nieuw project of zit u met een vraag? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Steun op onze jarenlange ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, applicaties en netwerken. Wij kunnen u dus zeker helpen met het vinden van de juiste oplossing.

Hoe gaan we te werk?

Altijd een persoonlijke aanpak

 • 1

  Doelstellingen

  Wat zijn uw doelstellingen? Wat wilt u bereiken?
  We stellen samen met u een plan op om dit in kaart te brengen.

 • 2

  Analyse en onderzoek

  Analyse van de huidige situatie en onderzoek naar de verschillende mogelijkheden om uw doelstellingen te bereiken.

 • 3

  Implementatie

  We implementeren de doelstellingen met behulp van onze expertise en ervaring. Tussentijds wordt er geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig.

 • 4

  Opvolging

  Ons verhaal samen stopt niet na de implementatie. We blijven u opvolgen en helpen waar nodig.

working-process